content image- 1561031623
Prijzen en online agenda

Afspraak maken

Online agenda

Het is mogelijk om direct een afspraak in te plannen via de online agenda. Zo kun je direct vergelijken met jouw eigen agenda en een moment kiezen waarop het jou uitkomt. Door onderaan de pagina te klikken op "Maak afspraak" open je de online agenda.

Prijzen

De prijzen staan vermeldt in de online agenda. Ik heb ook een uitgebreid overzicht op de website staan van de prijzen, mocht dit overzichtelijker voor je zijn. Klik dan op deze link:

 

Annuleringsbeleid

Let op: Zowel uw tijd als die van ons is kostbaar. Een afspraak verzetten of annuleren kan alleen kosteloos telefonisch of per sms/whatsapp tot 48 uur tevoren. Hierna gelden annuleringskosten.

Cadeaubon

In de salon kun je contant en per pin betalen. Ook kun je met een cadeaubon betalen van de salon. Op de website kun je heel gemakkelijk een cadeaubon voor iemand samenstellen. Deze zal ik met veel zorg voor je inpakken in de salon of als pdf naar je verzenden zodat je deze thuis kunt uitprinten.  Hulp nodig bij het samenstellen van een behandeling? Geef me een seintje. Ik help je graag!