content image
content image- 1561031623
This phantom sticky

Over ons

Mogen wij ons even voorstellen?

Ik ben Elle-Mieke de With.

Sinds 14 november 2012 ben ik met trots eigenaresse van Human Esthetics. Ik heb de 3-jarige opleiding allround schoonheidsspecialiste en de 2-jarige opleiding medisch pedicure gedaan. Ook heb ik diverse cursussen bij OPI gevolgd.

Zoals je misschien hebt gezien door ons aanbod behandelingen is de keuze reuze. Door de jaren heb ik me in veel dingen verdiept en gespecialiseerd. Ik vind alles leuk om te doen.

Er is echter één ding waar mijn hart het meest naaruit gaat. En dat is huidverbetering. Sinds 2016 werk ik met Beauty Defect Repair, ons hoofdmerk. Ik mag mezelf met trots BDR partner van Cosinta noemen. Het is geweldig om te zien waartoe dit merk allemaal in staat is. Samen met de andere partners ga ik ieder halfjaar op training als huidspecialist.

Weet je ieder mens is uniek, en zo is ook iedere huid uniek. In mijn salon behandeling ik met veel passie jong en oud die graag hun huid zien verbeteren. In een moment van rust en persoonlijke aandacht zorg ik samen met de beste producten ervoor dat jouw huid in staat is optimale resultaten te behalen.

Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van huidproblemen als acné, rosacea, rimpels en lijntjes, littekens, ouderdomsvlekken en andere oneffenheden zoals grove poriën of verstoorde vochtbalans.

Mijn behandelingen gaan gepaard met het juiste thuisadvies. Graag adviseer ik mijn klanten over de verzorging van hun huid en wat het beste bij hen past.

Ben jij nu nieuwsgierig geworden naar mij of BDR? Neem dan contact met mij op. Ik vertel je er graag alles over.

content image

Mijn naam is Ilonka Gram.

Ik verzorg voor Human Esthetics de pedicure behandelingen. Inmiddels heb ik drie jaar geleden de opleiding tot pedicure afgerond. Sindsdien ben ik als zelfstandige pedicure aan het werk. Mijn streven is uw voeten en eventueel bijkomende klachten te behandelen. Dit doe ik met de grootst mogelijke zorg en hygiëne staat hierbij hoog in het vandaal.

Volgens klanten ben ik een goede, vrolijke en gezellige pedicure. Maar misschien wilt u zelf uw mening daarover vormen, maak dan een afspraak met mij.


Ik heet u van harte welkom.

content image