content image- 1561031623
Over ons

Mogen wij ons even voorstellen?

Ik ben Elle-Mieke de With.

In het dorp Hagestein ben ik sinds 2012 gevestigd met mijn schoonheidssalon Human Esthetics. Met verschillende diploma’s en diverse trainingen blijf ik me tot op de dag van vandaag steeds meer ontwikkelen op het gebied van huidverbetering. Ik ben een gedreven huidspecialist en voel veel compassie voor mijn klanten. Ik streeft perfectie na en ben gepassioneerd in mijn vak en straal dit dan ook uit in mijn behandelingen. Er is zoveel te bereiken met uw huid. Ik vind het een heerlijk beroep. Maar genoeg over mij.

What about you? 
Heeft u interesse in verbetering van uw huid? Zijn er dingen waar u tegenaan loopt? Heeft u behoefte aan ontspanning? Ik wil u heel graag ontmoeten in mijn salon en luisteren naar uw behoeften en wensen om zo een behandeling op maat voor u samen te stellen.

Mijn naam is Ilonka Gram.

Ik verzorg voor Human Esthetics de pedicure behandelingen. Inmiddels heb ik drie jaar geleden de opleiding tot pedicure afgerond. Sindsdien ben ik als zelfstandige pedicure aan het werk. Mijn streven is uw voeten en eventueel bijkomende klachten te behandelen. Dit doe ik met de grootst mogelijke zorg en hygiëne staat hierbij hoog in het vandaal.

Volgens klanten ben ik een goede, vrolijke en gezellige pedicure. Maar misschien wilt u zelf uw mening daarover vormen, maak dan een afspraak met mij.


Ik heet u van harte welkom.